Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Εντείνοντας την κοινωνική της δράση η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ να προσφέρει βοήθεια στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, που έχουν πληγεί από την κρίση.
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου  με αφορμή την επίσκεψη του  Γραμματέα της ΠΕ κ.  Παπαμιμίκου Ανδρέα στη Χαλκίδα, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε παράδοση τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας Ιστιαίας και Β.Σποράδων παρουσία και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ.Κεδίκογλου Σίμου. Την  Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου είχαν παραδώσει  είδη ένδυσης και υπόδησης που συγκεντρώθηκαν  στο Κέντρο Στήριξης της οικογένειας.
 Το κλιμάκιο της ΝΔ έγινε δεκτό από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμανδρίτη Φιλόθεο Θεοχάρη, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη σημασία που έχει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, πέρα από τις αρμοδιότητες ενός πολιτικού φορέα, ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι η βοήθεια προς τον φτωχό αποτελεί δωρεά προς τον Θεό.
Ο Γραμματέας της ΠΕ κ. Παπαμιμίκος δήλωσε ότι μέσα από την πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας των Ελλήνων και παράλληλα αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί αθόρυβα η Εκκλησίας μας και το οποίο όλοι πρέπει να ενισχύουμε.
Από την  πλευρά του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ.Κεδίκογλου Σίμος ευχαρίστησε τον Γραμματέα της ΠΕ Ανδρέα Παπαμιμίκο που είχε την ιδέα αυτής της προσπάθειας και όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και τους εθελοντές για την πολύτιμη  συνδρομή τους  μέσω των προσφορών που κάνουν, καθώς και την Εκκλησία, γιατί, όπως είπε, χωρίς το δίκτυο της Εκκλησίας δεν θα ήμασταν σίγουροι ότι η βοήθεια θα έφτανε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο κ.Κεδίκογλου τόνισε, επίσης, ότι οι Έλληνες έχουν κάνει πολλές θυσίες και εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να μην υπάρξουν άλλες απώλειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

visit counter ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 30/7/2010