Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων στο ΥΕΝ για τον Λιμένα Μαρμαρίου.


Την Δευτέρα, 8η Οκτωβρίου 2012, στο Υπ. Εμπορικής Ναυτιλίας και στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Κώστα Μουτζούρη έγινε ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων για την επίσπευση της ολοκλήρωσης των μελετών του νέου λιμένα Μαρμαρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο ΓΓ του ΥΕΝ κ. Κ. Μουτζούρης, ο πρ. της Λιμενικής Επιτροπής Μαρμαρίου κ. Ν. Παντελής, ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ν. Μανώλης, ο Δ/ντής Τεχ. Υπηρ. Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Α. Λουλακάς μαζί με στελέχη της υπηρεσίας, ο μελετητής του έργου κ. Α. Γιαμίν, και ο πολιτευτής της ΝΔ στην Εύβοια κ. Βασ. Δεμερτζής ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της σύσκεψης.       

        Ο νέος λιμένας του Μαρμαρίου είναι στρατηγικό έργο για την Καρυστία που θα αναβαθμίσει εμπορικά και τουριστικά την νότια Εύβοια δημιουργώντας περιβάλλον ανάπτυξης.

        Αυτή την ώρα η προσπάθεια εστιάζεται στην ολοκλήρωση εντός του Νοεμβρίου των μελετών και στην αδειοδότηση του νέου λιμένα Μαρμαρίου από την Επιτροπή Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ). Ακολουθεί η ένταξη του έργου εντός του 2012, για την αξιοποίηση των κονδυλίων που έχουν δεσμευτεί καθώς και η άμεση δημοπράτησή του.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

visit counter ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 30/7/2010